IT-Drift

SoftCom leverer full-service IT-drift til jer, som gerne vil outsource jeres virksomheds IT-afdeling

IT-Drift

Vi påtager os det fulde ansvar for ikke blot dine servere, klienter og netværk, men også alle dine brugere, smartphones, Ipads, hjemme pc’ere, og alle andre enheder som er en del af jeres netværk. Vi pakker det hele sammen i en IT-Drifts aftale som inkluderer Support Xtra, og dermed sikrer vi jer den bedste, hurtigste og mest effektive support.

 

  • Ekstern full Service IT-afdeling
  • 24/7 Support, remote og onsite
  • IT-support Xtra
  • Faste teknikere
  • Servere – Klienter – Netværk
  • Reaktionstidsgaranti
  • Servicedesk
  • Fuld dokumentation
  • 24/7 Overvågning
  • PC og MAC

 

IT-driften er et område, der bare skal køre og som I skal bruge så lidt kræfter på som overhovedet muligt, så I kan koncentrere jer om jeres virksomheds kerneopgaver.

Når I vælger at outsource jeres IT-drift til SoftCom, kommer vi til at fungere som jeres eksterne IT-afdeling og tager det fulde ansvar for hele jeres IT-infrastruktur.

Med SoftCom som Jeres IT-drifts leverandør kan I med ro i sindet være sikker på, at Jeres IT kører gnidningsløst.

 

Hør mere? Priser

Hør hvad kunderne siger?

"Vi fik en hjælp fra SoftCom som var helt uvurderlig" 

Klaus Møller,
HEAD OF FUND ADMINISTRATION - AXCEL

"De forstår vores forretning og vores medarbejderes behov"

CONNI FALKNER,
HR OG ADMINISTRATIONSCHEF -  NJORD LAW FIRM

"SoftCom gør det muligt og nemt for mig - jeg kan varmt anbefale SoftCom"

MARIE-LOUISE EJLEV,
IKT ANSVARLIG - KONSORTIET MEDIC OUH

Testimonial Monday

„Med valget af SoftCom, har vi fået en stærk og pålidelig IT leverandør. Vi betragter SoftCom som en strategisk partner, der har fokus på at sikre stabilitet, sikkerhed og høj brugertilfredshed.“

— Michael Wael Løvskov, CFO, Monday

Godt at vide

Fordele & ulemper ved IT-outsourcing

Ønsker du driftssikre IT-systemer, høj data-sikkerhed, hurtigere og bedre IT-support samt lavere driftsomkostninger, så bør du overveje IT-outsourcing. For dette er bare nogle af de mange fordele, som din virksomhed kan opnå ved at outsource IT-funktionen.

Læs mere

CC

cc

Mød vores medarbejdere -
Christian Carlsen, Systemkonsulent

"Gennem min IT karriere har jeg været mange steder, men aldrig er jeg blevet taget så godt i mod som i SoftCom. Jeg har fra første dag følt mig velkommen og en del af et meget professionelt team af konsulenter, sælgere og chefer.

Der er ikke én der føler sig højere hævet end andre, så muligheden for assistance eller sparring med en kollega er altid en mulighed. Professionalismen er på et enormt højt niveau, og du kan altid finde en kollega som vil give en hjælpende hånd. Samtidig er fællesskabet helt specielt og der er et stærkt bånd og kommunikation mellem dig og dine kollegaer.

SoftCom er en unik arbejdsplads."

Torkel

torkel

Mød vores medarbejdere -
Torkel Fredly, Systemkonsulent

"I løbet af mit første år i SoftCom har jeg oplevet en virksomhed der sætter sine ansattes trivsel højt og leverer en meget professionel service til sine kunder. Der er altid nye og interessante opgaver at tage fat på og med et team af dygtige kollegaer som står klar til at hjælpe er jeg altid tryg på at komme i mål med opgaverne. 

SoftCom er en meget dynamisk virksomhed og jeg får mulighed for at lære de nyeste teknologier og til at udvide og holde mine kompetencer opdateret på de områder der interesserer mig."

Se alle medarbejdere

Lær os bedre at kende allerede i dag

Lær os bedre at
kende allerede i dag

Hør mere? Book et møde