Cloud Hosting

Den komplette cloud server-løsning med alt inkluderet  - 100% oppetid og fuld support.

Cloud servere - de hurtigste og sikreste

SoftCom tilbyder Cloud Hosting som en Full Support aftale, som omfatter hele din IT installation. Du får, populært sagt, din IT igennem et stik i væggen, og et telefonnummer at ringe til, når der er brug for support. Du skal ikke bekymre dig om drift, sikkerhed, opdateringer, backup, hjælp til jeres brugere og ikke mindst uforudsete udgifter.

 

  • Fuld drift og vedligehold
  • Faste IT-konsulenter
  • Effektiv IT-support - 24/7
  • Stabil drift
  • Høj sikkerhed
  • Garanteret oppetid
  • Servicedesk
  • Reaktionstids garanti
  • Stor skalérbarhed
  • Lave omkostninger

  

Med SoftCom Cloud Hosting får du dine servere nemt og sikkert i skyen. Vi lejer virtuelle cloud servere til dig, tilpasset og licenseret efter dit behov. Du får de nyeste, hurtigste og sikreste servere på markedet, og du vil næsten helt sikkert opleve en hurtigere og mere smidig IT-performance end du er vant til. Der er ingen kapitalbinding og du får en fast månedlig ydelse uden uforudsete ekstra regninger.

Priser  Hør mere?

Mange fordele

Mange fordele ved SoftCom Cloud Hosting

SoftCom Cloud Hosting er en såkaldt "private cloud", hvor du får din helt egen sky af server ressourcer, fordelt ud over et meget stort antal servere. Du deler altså ikke din sky med andre virksomheder og opnår samtidigt alle fordelene ved en Cloud løsning, herunder, høj sikkerhed, lyn hurtige servere, uendelig skalérbarhed og en attraktiv pris.

Større kontrol
En af de væsentligste fordele ved private cloud er den større kontrol, du har over virksomhedens IT-platform og infrastruktur. Du får opsat, konfigureret og skaleret din helt egen sky præcist efter din virksomheds behov.

Større sikkerhed
Sikkerhedsniveauet, som din virksomhed kan opnå ved at have sin egen private cloud, er helt i top og er langt større end ved en public cloud. Det skyldes, at en private cloud ligger på et privat og lukket netværk, som ingen andre end virksomheden selv har adgang til og kan administrere. 

Høj hastighed og ydeevne
Der er ingen begrænsninger for, hvor store mængder data, din virksomhed kan overføre, gemme eller arbejde med. Dette skyldes, at en private cloud hele tiden kan justeres efter jeres behov og måde at arbejde på, samt at en private cloud kun bruges af én virksomhed, og ikke deles blandt mange.

Få en snak med os

Hvad siger kunderne?

CKU

„Vores servere blev udskiftet til nye hostede servere hos SoftCom. SoftCom migrerede serverne fuldstændigt uden problemer og nedetid og alt virkede som det skulle da de var færdige.“

HENRIETTE RAVN, ADMINISTRATIONSCHEF - CENTER FOR KULTUR & UDVIKLING

Hjaltelin

„SoftCom er den bedste IT leverandør vi nogensinde har haft. Deres service ligger helt i top og vores IT har aldrig kørt bedre. Jeg kan klart anbefale SoftCom.“

LOTTE JACOBSEN, SENIOR PARTNER - HJALTELIN STAHL

Hvad siger kunderne?

Vi fik en hjælp fra SoftCom som var helt uvurderlig" 

Klaus Møller,
HEAD OF FUND ADMINISTRATION - AXCEL

"De forstår vores forretning og vores medarbejderes behov"

CONNI FALKNER,
HR OG ADMINISTRATIONSCHEF -  NJORD LAW FIRM

"SoftCom gør det muligt og nemt for mig - jeg kan varmt anbefale SoftCom"

MARIE-LOUISE EJLEV,
IKT ANSVARLIG - KONSORTIET MEDIC OUH

Godt at vide

Sådan vælger du hostingudbyder

Omkostninger, kapacitet, stabilitet, backup, fleksibilitet og lignende faktorer er alle vigtige forhold, som du bør tage stilling til, inden du vælger en hostingleverandør. 

Læs mere

Fordele & ulemper ved IT-outsourcing

Ønsker du driftssikre IT-systemer, høj data-sikkerhed, hurtigere og bedre IT-support samt lavere driftsomkostninger, så bør du overveje IT-outsourcing. For dette er bare nogle af de mange fordele, som din virksomhed kan opnå ved at outsource IT-funktionen.

Læs mere

Cloud computing forklaret

Cloud computing er et af de vigtigste og mest anvendte begreber inden for moderne IT-hosting. Men hvad er cloud computing? Og hvad er forskellen på en private cloud, en public cloud og en hybrid cloud?

Læs mere

datacenteret

Avanceret datacenter sikrer højt sikkerhedsniveau

Vores datacenter er blandt de mest avancerede datacentre i landet. Det er designet til at levere ekstraordinær sikker og stabil server hosting og er bemandet af professionelt vagtpersonale 24 timer i døgnet. Det er din sikkerhed for, at sikkerheden er på absolut topniveau. Faktisk har vi aldrig været nede og har 100% oppetid til dato.

Datacentret er placeret på tre geografisk adskilte lokationer og består udelukkende af enterprise udstyr fra førende leverandøre som Cisco, HP, IBM, DELL og HDS.

Læs mere om Datacentret

CC

cc

Mød vores medarbejdere -
Christian Carlsen, Systemkonsulent

"Gennem min IT karriere har jeg været mange steder, men aldrig er jeg blevet taget så godt i mod som i SoftCom. Jeg har fra første dag følt mig velkommen og en del af et meget professionelt team af konsulenter, sælgere og chefer.

Der er ikke én der føler sig højere hævet end andre, så muligheden for assistance eller sparring med en kollega er altid en mulighed. Professionalismen er på et enormt højt niveau, og du kan altid finde en kollega som vil give en hjælpende hånd. Samtidig er fællesskabet helt specielt og der er et stærkt bånd og kommunikation mellem dig og dine kollegaer.

SoftCom er en unik arbejdsplads."

Torkel

torkel

Mød vores medarbejdere -
Torkel Fredly, Systemkonsulent

"I løbet af mit første år i SoftCom har jeg oplevet en virksomhed der sætter sine ansattes trivsel højt og leverer en meget professionel service til sine kunder. Der er altid nye og interessante opgaver at tage fat på og med et team af dygtige kollegaer som står klar til at hjælpe er jeg altid tryg på at komme i mål med opgaverne. 

SoftCom er en meget dynamisk virksomhed og jeg får mulighed for at lære de nyeste teknologier og til at udvide og holde mine kompetencer opdateret på de områder der interesserer mig."

Se alle medarbejdere

Lær os bedre at kende allerede i dag

Lær os bedre at
kende allerede i dag

Hør mere? Book et møde